Mogelijkheden

Een optreden van Coverband Branding is eigenlijk nooit standaard maar altijd maatwerk en volledig afgestemd op de wensen van de opdrachtgever. Wil je een knallende set van 1,5 uur of drie sets van 60 minuten? Is het een optreden tijdens het jaarlijkse dorpsfeest voor 2000 man of gewoon een super feest voor familie en vrienden? Wil je dat we jouw feest aankleden met een vette lichtshow en een dj tijdens de pauze? Bij Branding is alles mogelijk. Om een idee te geven van de mogelijkheden vind je onderstaand een aantal ideeën.

Openbaar feest

De grote uitdaging van de muziek commissie is om ieder jaar weer een volle tent te krijgen met een act die verrast. Branding is uitgegroeid tot de gangmaker tijdens openbare evenementen zoals braderieën, dorpsfeesten en Koningsdag. In samenwerking met ons geluidsbedrijf zorgen we ervoor dat het basloopje van “Smoorverliefd” zelfs na het optreden nog na zal trillen in de buik van de feestgangers. Natuurlijk hoort hier een toffe lichtshow bij om het plaatje compleet te maken. Is licht en geluid reeds aanwezig? Dan brengen we onze eigen geluidsman mee om ervoor te zorgen dat alle muzikale details tijdens het optreden kloppen.

Referenties: Sneekweek, Koningsdag Breda, Fendertse Week, Brabantse Dag Heeze

Nederpop meezing feest

Wil je echt iets bijzonders? Organiseer dan het Branding 100% Nederpop meezing feest. Wij brengen entertainer/zanger Appie mee die zich met microfoon gewapend tussen het publiek zal begeven. Het publiek zal een actief onderdeel worden van de act. Natuurlijk zorgen wij voor de benodigde boekjes met songteksten zodat niemand van de wijs hoeft te raken.

Referentie: Braderie Klundert

Bruiloft

Ook zo schoon genoeg van die allround coverbandjes die de zoveelste versie van “I wish” spelen? Waarom niet “Liefdesliedjes” als openingsdans en daarna de hele avond een volle dansvloer met Nederpop knallers zoals “Bestel Mar” van Rowwen Heze, “Ik wil je” van Guus Meeuwis en een medley van K3. Jazeker……. zelfs die komt voorbij. Wij garanderen dat jouw gasten nog heel lang zullen napraten over jouw bijzondere feest.

Bedrijfsfeest

We kennen ze allemaal wel: De dj´s die fantasieloos hun playlist afdraaien. Natuurlijk een paar classics voor de ouderen, een paar happy hardcore nummertjes voor de dertigers en de hits van nu voor de jongeren. Zit jij in de feestcommissie en wil je een feest waar de collega´s het nog lang over zullen hebben? Organiseer dan een Helemaal Hollands thema feest. Iedereen in rood, wit, blauw of oranje en laat Branding 100% nederpop de muziek verzorgen.

Referenties: PEC Zwolle, Euretco Houten, UWV Amsterdam

Dit is maar een greep uit de vele mogelijkheden. Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken en wij zorgen samen met onze partners voor een passende offerte en een spetterend feest.

Je kunt ons bereiken via e-mail info@bandbranding.nl. We reageren direct.

Aarzel niet…… Gekke vragen bestaan niet!

Contact

Wil je meer weten? Stuur ons een e-mail of een bericht middels onderstaand contactformulier.
Wij bellen of mailen je spoedig terug om jouw individuele wensen te bespreken.

info@bandbranding.nl