Fotopagina

Coverband Branding speelt op allerlei verschillende soorten feesten. Van braderieën tot festivals en van verjaardagen tot bruiloften. Daarom laten we regelmatig mooie foto's maken van onze optredens.

Blader door onze foto's om een idee te krijgen van de sfeer tijdens onze Nederpop optredens.

Brabantse Dag - Heeze

Al 70 jaar een begrip in oost Brabant, de Brabantse Dag in Heeze. In 2016 geopend met een spetterend optreden van Branding voor zo´n 1500 wagenbouwers.
Bekijk repertoire
Fendertse Week - Fijnaart

De Fendertse week draait ieder jaar weer een mooi programma in elkaar met op donderdag avond dit jaar een feest avond met live muziek van Branding. Een fraai podium, een leuke sfeer en uiteindelijk een polonaise op het podium.
Bekijk repertoire
Braderie 2016 - Klundert

Gesteund door een enthousiast publiek bereikte Branding in 2012 de regio finale van de Clash of the coverbands. In een vol Plan C ging het publiek uit zijn dak tijdens onze vertolking van oa Malle Babbe.
Bekijk repertoire
PEC Zwolle business club - Zwolle

Een Helemaal Hollands thema feest na afloop van de wedstrijd PEC Zwolle – Willem II voor de sponsoren van PEC Zwolle. Geholpen door een 4-1 overwinning is dit feest nog tot in de late uurtjes doorgegaan.
Bekijk repertoire
Koningsdag - Zuidland

Een optreden dat ons om meerdere redenen nog lang bij zal blijven. Vanwege de slechte weersvoorspellingen uitgeweken naar de lokale sporthal maar daarom niet minder gezellig.
Bekijk repertoire
MUZA havenfeesten - Dinteloord

Helemaal terug van weggeweest, de muziekfeesten in Dinteloord. Verhuisd naar een nieuwe locatie en met nieuw elan mochten wij de zaterdag avond verzorgen van dit driedaagse feest. Het slechte weer aan het begin van de avond weerhield het publiek er niet van om er een spetterend feest van te maken.
Bekijk repertoire
Contact

Wil je meer weten? Stuur ons een e-mail of een bericht middels onderstaand contactformulier.
Wij bellen of mailen je spoedig terug om jouw individuele wensen te bespreken.

info@bandbranding.nl