Fotopagina

Coverband Branding speelt op allerlei verschillende soorten feesten. Van braderieën tot festivals en van verjaardagen tot bruiloften. Daarom laten we regelmatig mooie foto's maken van onze optredens.

Blader door onze foto's om een idee te krijgen van de sfeer tijdens onze Nederpop optredens.

Koningsdag in Vleuten

Koninginnedag 2011 en 2013 heeft Branding een flink feest weten te maken in Breda, en dit jaar tijdens de allereerste Koningsdag was dat niet anders: Op het Dorsplein in Vleuten hebben wij met een drie uur durend optreden menigeen aan het dansen en meezingen gekregen, met als resultaat een enorm feestelijke en geslaagde Koningsdag 2014.
Bekijk repertoire
Koningsnacht in Stolwijk

Om de stemming er al goed in te krijgen voor Koningsdag, heeft Branding op Koningsnacht in Stolwijk alvast de toon gezet. Met ons feestelijke en herkenbare repertoire, en de sfeervolle belichting hebben we zelfs de meest stugge voetjes aan het dansen gekregen.
Bekijk video Bekijk repertoire
Clash Of The CoverBands - Rotterdam

Gesteund door een enthousiast publiek bereikte Branding in 2012 de regio finale van de Clash of the coverbands. In een vol Plan C ging het publiek uit zijn dak tijdens onze vertolking van oa Malle Babbe.
Bekijk video Bekijk repertoire
Koninginnedag in Breda

Al twee keer stond Branding op een vol Kerkplein bij cafe de Bruine Pij in Breda. De eerste keer in 2011 en twee jaar later opnieuw. Beide keren draaide de tap installatie van de Bruine Pij overuren. Branding staat garant voor een echt feest.
Bekijk repertoire
Contact

Wil je meer weten? Stuur ons een e-mail of een bericht middels onderstaand contactformulier.
Wij bellen of mailen je spoedig terug om jouw individuele wensen te bespreken.

info@bandbranding.nl